OCTO3 Oy banner
OCTO3 Oy slider photo
OCTO3 Oy slider photo
OCTO3 Oy slider photo
OCTO3 Oy slider photo

Tarjoamme vastuuta ja itsenäisen kehittymismahdollisuuden sovelluskehityksen parissa!


OCTO3 on kasvava suomalainen ohjelmistoalan yritys, joka tarjoaa korkealaatuisia konsultointi, sopimuskehitys- ja asiantuntijapalveluja varmaa toimitusaikataulua vaativille asiakkaille. Ydinosaamisemme ovat älypuhelin- sekä web-sovellukset, tietojärjestelmät, sulautetut järjestelmät ja raportointiratkaisut. Asiakaskuntamme koostuu niin start-up yrityksistä, julkisesta sektorista, kotimaisista pk-yrityksistä kuin monikansallisista yhtiöistä. Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti energia-, terveydenhuolto- ja tietotekniikkatoimialoilta. Kehittämiämme ratkaisuja käyttävät sekä kuluttaja-asiakkaat että yritykset.

OCTO3 Oy lyhyesti

- Perustettu 2011
- Toimimme Lappeenrannassa, Kuopiossa ja Helsingissä
- Työllistää yli 30 ohjelmistokehityksen ammattilaista
- Vakavarainen ja velaton
- Asiakastiedon Suomen Vahvimmat AA-luokitus (18.6.2016)
- 100% yksityisomistuksessa (perustajat ja toimiva johto)

Mielenkiintoisten asiakasprojektiemme parissa pääset työskentelemään uusimpien tuoteideoiden ja teknologioiden parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi monipuolisesti ja syvällisesti, saat vastuuta laaja-alaisesti ja yhdessä kokeneen tiimimme kanssa hyödynnät uusimpia tiimityömenetelmiä. Mukava ja kannustava työympäristömme auttaa sinua onnistumaan ja tyytyväisiltä asiakkailtamme ja kollegoiltasi saat rakentavaa palautetta.

Etsimme itsenäiseen ja oma-aloitteeseen työskentelyyn pystyviä ohjelmistokehityksen ammattilaisia tai sellaiseksi haluavia. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, mukavan ja kehutun työympäristön sekä alalle sopivat edut. Työpaikkamme ovat pääosin Lappeenrannan toimistollamme, mutta etsimme tekijöitä myös pääkaupunkiseudulta. Olemme mutkaton ja suoraviivainen firma, joten lisätietoja voit kysellä suoraan toimitusjohtajalta: Tommi Laitinen, puhelin 040 505 1324. Sähköposti on @oct3.fi muotoa etu- ja sukunimen kera. Ota yhteyttä!

OCTO3 Oy

OCTO3 Oy logo
Arvosana:
0
Arvostelua:
0

Sijainti: Lappeenranta
Kotisivu:  www.octo3.fi/
Työntekijää: 30-100
Osoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Avoimet työpaikat

Jätä arvostelu